Samo za hrabre! Lete s mosta kao laste

od strane | avg 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tradicionalna manifestacija „Skokovi sa Starog železničkog mosta“ održaće se na Gradskoj plaži u Užicu, u subotu 19. avgusta od 15 sati.

Prema najavama organizatora, Javnog preduzeća „Veliki park“ očekuje se oko 20 takmičara iz naše i zemalja u okruženju. 

– Ovu je 31. put da se Užicu održavaju skokovi u vodu sa starog železničkog mosta. Pored Mostara, mi smo najozbiljniji u organizovanju ove vrste sportskih manifestacija. Osim naših takmičara, tradicionalno, dolaze nam i takmičari iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine – rekao je Dinko Žuvela, izvršni direktor JP Veliki park. 

Foto: Z. G.

Ovako izgleda „lasta“ sa Železničkog mosta

Ove godine, kako je rekao, povećan je i nagradni fond. Svaki takmičar za svoj skok dobiće po osam hiljada dinara, a za prva tri mesta izdvojene su novčane nagrade i to 60 hiljada za prvo, 40 za drugo i 30 hiljada dinara za treće mesto, kao i prigodne robne nagrade sponzora i pehari.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs