Salcburg za Pavlovića traži 20.000.000 evra! Evo ko se već javio

od strane | sep 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski fudbaler ponovo na ceni, Italijani počeli uveliko da se raspituju.

Odlične partije Strahinje Pavlovića (22) u dresu Salcbura nisu mogle da prođu nezapaženo! Naš reprezentativac je napravio pravi potez kada je odlučio da obuče dres austrijskog tima, pa su već sada počeli klubovi iz Serije A da se interesuju za njegove usluge!

Popularni „bikovi“ odredili su i cenu za mladog štopera, a ona iznosi ravno 20 miliona evra. S obzirom da su ga leta prošle godine kupili za „samo“ sedam miliona od Monaka, jasno je koliko veruju u njega i ne žele tako lako da ga se odreknu.

Među prvima koji se javio na adresu Salcburga je, ni manje-ni više nego Lacio, tvrdi ugledna „Gazeta delo sport“. I to nije sve, navodno su u igri još i Juventus i Napoli, jer im je neophodno pojačanje u poslednjoj liniji.

Foto: Reuters

 

Zanimljivo, Rimljani su pre četiri godine mogli da kupe snažnog defanzivca od Partizana za tek 5,5 miliona. Ipak, odustali su od tog transfera u poslednji čas, uz objašnjenje da popularni Kalaba ima srčanih problema, zbog čega nije prošao ni lekarske preglede.

Sada su se u Laciju očigledno predomislili, a italijanski „Il Tempo“ kontaktirao je čak i doktora Pulčinija. Upravo on te 2019. nije hteo da potpiše zdravstveni karton srpskom asu, kako bi se ozvaničio njegov odlazak u tabor „nebeskoplavih“.

– U tom momentu Pavlović nije bio fizički spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je odličan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, smatrao sam da bi mogao da ima ozbiljne posledice po zdravlje. Možda je sada rešio sve te probleme – objasnio je doktor Pulčini.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs