Sad se kaje! Embid razočarao navijače, a onda pokušao da se opere!

od strane | jul 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Centar Filadelfije Džoel Embid izjavio je da je spreman da do kraja karijere nosi dres tima iz Pensilvanije.

Kako prenosi Fred Kec, novinar „Atletika“, Embid ceni ideju „jedan čovek, jedan tim“ i želi da krene stopama Kobija Brajanta i Dirka Novickog.

Ta tvrdnja dolazi nekoliko dana nakon što je aktuelni MVP istakao da želi da bude šampion u NBA po svaku cenu, pa čak i ako to znači da mora da napusti Filadelfiju.

Ja samo želim da budem šampion, po svaku cenu. Ne znam kada će to biti i da li ću igrati za Filadelfiju ili bilo gde drugo… Nije lako, ali ću svakog dana raditi za ovaj cilj – poručio je Embid nedavno.

Foto: Tanjug

 

Fred Kec tvri da je njegova izjava pogrešno protumačena i da Embid želi da ostane do kraja karijere u Filadelfiji.

Embid je rekao bliskim ljudima da ceni ideju o stvaranju zaostavštine sa samo jednim timom. Dug je put o komentarima o mitskoj zemlji ‘bilo gde drugo‘ i zvaničnog zahteva za trejd – prenosi Kec

Embidov trenutni ugovor važi barem do kraja sezone 2025/26, a nakon toga ima igračku opciju za produžetak na još godinu dana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs