Rusi ostavili Amerikance bez teksta! Specijalac zanemeo kada je video šta ruski vojnici rade na frontu!

od strane | jul 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Američki vojni inženjer Rajan Hendrikson, koji je služio u specijalnim snagama, izjavio je da su minska polja ispred ruskih utvrđenja ogromna prepreka za ukrajinsku vojsku, prenosi „Biznis insajder“.

„Bivši inženjer specijalnih jedinica američke armije, koji je onesposobljavao eksplozivne naprave u Avganistanu i koji je prebačen na ukrajinsko bojno polje, priča da nikada u životu nije video tako ogromna minska polja, koja se nalaze ispred utvrđenja“, navodi se u tekstu.

Hendriksona je iznenadila sposobnost Rusa da „postave milione mina“, koje, prema njegovom mišljenju, igraju ogromnu ulogu u sukobu.

U tekstu se dodaje da Oružane snage Ukrajine neće moći da nastave borbena dejstva u takvim okolnostima i da trpe intezivne gubitke, kao u protekla dva meseca, ako žele da sačuvaju borbenu sposobnost.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs