Retka vrsta

od strane | okt 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ponosan sam što je Al Hilal bio zainteresovan, ali sam odustao, poručio je Lukaku.

Belgijski fudbalski reprezentativac Romelu Lukaku priznao je danas da je imao ponudu da nastavi karijeru u Al Hilalu, ali je dodao da nije bio spreman da napusti Evropu, prenose italijanski mediji.
Lukaku je član Čelsija, ali je na pozajmici u Romi do kraja sezone.

– Ponosan sam što je Al Hilal bio zainteresovan za mene. Međutim, posle nekoliko razgovora sam odustao od ideje da se priključim ovom klubu. Al Hilal je najveći klub na Bliskom istoku. Liga Saudijske Arabije će da postane jedna od najboljih na svetu. Međutim, ja nisam bio spreman da napustim Evropu – rekao je Lukaku na konferenciji za medije belgijske reprezentacije.

On je u letnjem prelaznom roku imao ponude brojnih klubova iz Evrope i Azije.

– Ne volim da zaobilazim tu temu. Svi ćete biti šokirani kada odlučim da ispričam šta se sve dešavalo tokom leta. Reći sve kada bude došlo vreme. Bilo je trenutaka kada sam mislio da ću da eksplodiram. Sada sam se fokusirao na ono što najbolje radim, a to je fudbal – dodao je Lukaku, koji je ove sezone odigrao osam utakmica za Romu i postigao je sedam golova.

Reprezentativci Belgije se u Tubizu spremaju za meč kvalifikacija za EP 2024. protiv Austrije, koji će biti odigran u petak.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs