Rat u Izraelu sve poremetio: Bez Bahara posle meča

od strane | okt 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar nije bio na konferenciji nakon utakmice sa Radničkim u Kragujevcu, već je izjavu nakon meča dao pomoćnik u stručnom štabu Boris Savić.

Barak je vodio utakmicu, mada mu nije bilo lako, jer su mu misli uz Izrael, njegivu zemlju koju su juče ujutru napali palestinski teroristi. Shodno tome, nije pričao ni pre utakmice, a nije hteo ni sada.

Osim Baraka, Izraelci su i golman Omri Glazer, kao i većina stručnog štaba, pa ovaj rat u izvesnoj meri utiče na Zvezdu. Ipak, ekipa se hrabro borila i stigla do pobede (4:3), a utiske nakon meča izneo je Savić.

Foto: Starsportphoto

 

– Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava – istakao je Savić.

Posebno je srečan zbog Olanjinke, koji nije imao preterano veliku minutažu, što je uspeo da postigne dva gola. 

– Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen. Dvonedeljna pauza će nam dobro doći da rešimo probleme sa povredama i spremno dočekamo nastavak – zaključio je Savić. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Hronika

Akcija policije

„Lezi dole, ruke na leđa“! Ovako je pohapšena kriminalna grupa odgovorna za šverc 782 kg marihuane (FOTO/VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, nakon višemesečne istrage, u saradnji sa BIA i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, na području Beograda, Vranja, Šapca i Paraćina, uhapsili su šest osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe krijumčarile 782 kilograma marihuane zaplenjene 2020. godine na GP Vatin, prilikom pregleda kamiona sa prikolicom.

JOŠ Hronika VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs