Ranjeni policajac biće uhapšen čim izađe iz bolnice! Čeka ga saslušanje zbog ovoga!

od strane | avg 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Suspendovani policajac Bojan T. (28) iz Beograda, koji je ranjen u nedelju u restoranu „Staro Užice“, nakon izlaska iz bolnice biće uhapšen i saslušan zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je nakon pucnjave kod Bojanovih poznanika našla njegov pištolj koji je imao u trenutku napada.

Suspendovani policajac upucan je sa tri hica u restoranu „Staro Užice“, a policija i dalje traga za napadačem.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče su saslušani Peko D. i Nemanja B. zbog sumnje da su 30. jula pomogli oštećenom, koji je prethodno ranjen u pucnjavi u restoranu na Autokomandi, da sakrije pištolj koji je neovlašćeno nosio.

Taksista je povrđenog Bojana prevezao u Urgentni centar, a potom je Nemanja iz automobila izneo oružje. Oni su priznali da su nosili pištolj i da su to uradili kao neku vrstu pomoći ranjenom policajcu. Nemanja B. je pištolj bacio u žbunje u Velikom Mokrom Lugu – kaže sagovornik Telegrafa.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi meru zabrane napuštanja stana što je i učinjeno.

Kako se saznaje, Bojan T. je tvrdio da „ne poznaje napadača“.

Policija je raspisala potragu za krupnijim muškarcem, visokim oko 180 centimerata i starim oko 30 godina.

Kamere su snimile n apadača koji je u restoran ušao sa fantomkom na glavi.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs