Radnik pao sa građevine živ se polomio! U padu sa pet metara visaine, teško povredio pršljen i karlicu!

od strane | mar 26, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nišlija P.R. (64) teško je povređen danas nakon što je pao sa kuće u Gostivarskoj ulici u Nišu sa visine od oko pet metara,. U niškoj policiji, bez navođenja identiteta povređenog čoveka, je potvrđeno da im je incident prijavljen oko 11 časova

Povređeni muškarac je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i nadležne službe, uviđaj je u toku – rečeno je u niškoj policiji.

Do nezgode je došlo prilikom izvođenja građevinskih radova na krovu kuće a povređeni čovek je pao sa visine od oko pet metara. Okolnosti pod kojima je muškarac pao sa krova, za sada nisu poznate

Povređeni radnik zbrinut je u jedinici intenzivne nege u UKC Niš zbog preloma kostiju karlice i jednog pršljena.

– Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, primljen u jedinicu intenzivnog lečenja. Zadobio je prelom ilijačnih kostiju, pršljena S5 i prisutan je hematom presakralno – navode u UKC Niš.

Ovo je drugi težak incident na gradilištima u Nišu za proteklih 10 dana. U nesreći koja se desila 16.marta na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12.februar i Ulice vazduhoplovaca, teške povrede zadobio je radnik star 55 godina iz okoline Varvarina. On je pao sa skele I zadobio povrede od kojih je preminuo u UKC Niš.

Dvojica poginula prilikom pada sa skele

U novembru prošle godine, poginula su dvojica građevinskih radnika nakon pada sa visine. Građevinski radnik star 66 godina iz Vlasotinca poginuo je 23.novembra 2023.godine oko 8 časova nakon pada sa skele gradilišta u Barskoj ulici u Nišu, sa oko 15 metara visine.

Tri dana pre toga, muškarac star 71 godinu poginuo je 20.novembra oko 15.30 časova nakon pada sa drugog sprata objekta u izgradnji. Do nesreće na ovom gradilištu došlo je prilikom izgradnje ploče na objektu a nesrećni čovek je pao sa skele.

sledeća vest

TV

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs