Rada sve priznala! Otkrila planove za budućnost sa Milanom Stankovićem, ovo mu nikako neće dozvoliti više (VIDEO)

od strane | sep 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Rada se našalila i rekla da neće više dozvoliti Milanu da daje pesme drugim izvođačima, več samo da radi za nju.

Rada Manojlović je otkrila kako su svi njeni bivši momci fizički izgledali odlično, ali da to nije bilo dovoljno da ostanu zajedno.

– Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke svojim bivšim momcima jer su svi imali sve. Nije sve u izgledu, zato su i bivši – rekla je Rada.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Manojlovićeva je otkrila da u budućnosti planira da ostvari saradnju sa svojim bivšim partnerom, Milanom Stankovićem. 

– Sa Milanom se čujem, ali to ne znači da ćemo se emotivno pomiriti. Pitala sam ga da mi uradi neku pesmu, ali sebe nisam prepoznala ni u jednoj melodiji. Ne sumnjam da će mi uraditi neku pesmu, sad ću da ga uhvatim za gušu, da ne daje više drugima pesme, samo meni – našalila se Rada. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs