Prija nakon trijumfa u Areni: Najemotivniji momenat je bio kada sam videla sina u publici!

od strane | sep 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Folk zvezda Aleksandra Prijović obratila se okupljenim medijima nakon spektakularnog koncerta u Areni.

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je nastupila pred krcatom Arenom. Pevačica je nizala hit za hitom, a spektakularnu noć počela je pesmom „Za nas kasno je“. Za svoj uspeh zahvalila se roditeljima, Filipu Živojinoviću, ali i publici. Čitavo veče je plakala, a kako se činilo, slomila se kada je spomenula naslednika Aleksandra.

Foto: informer

 

Nakon tri sata, Prijovićeva se obratila okupljenim medijima među kojima je bio i Informer.

Hvala vam što ste došli, nadam se da ste uživali. Rečima ne mogu da objasnim, sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem. Postojali su trenuci kada nisam mogla da se iskontrolišem. Noć je bilo mnogo emotivna. Hvala svima koji su bili. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj emocija, ali je sve prošlo kako treba. Sve vreme sam se ježila. Kada sam videla sina je bio najemotivniji momenat. Setila sam se i svog prvog dolaska u Beograd. Znam da je došlo mnogo kolega, čula sam se sa svakim od njih. Ja bih uvek podržala svakog! Hvala svima njima koji su bili – rekla je Aleksandra Prijović.

Podsetimo, večeras je održan prvi od tri rasprodata koncerta u Štark areni. Aleksandra će, kako je Informer prvi pisao, od karata, kada se odbiju troškovi, zaraditi skoro milion evra. Pevačica je večeras postala prva takmičarka „Zvezda Granda“ koja je nastupila u najvećoj dvorani na Balkanu, ali je i oborila rekord Lepe Brene, kao jedina žena koja je više od jedne večeri na tom mestu pevala. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs