Pretučen i opljačkan, a pomagač napadača oslobođen?! Žrtva u strahu, posle ovakve presude niko više nije siguran!

od strane | avg 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pred Osnovnim sudom u Prokuplju javno je izrečena oslobađajuća presuda protiv P.S. iz sela u okolini Aleksandrovca Župskog, koji se teretio da je pomogao nn licima da pretuku i opljačkaju Igora Atanaskovića (49) iz Prokuplja, ispred njegove kuće.

Još uvek se ne zna koja su ga lica unakazila tog 7. jula 2020. godine, ali je policija u međuvremenu došla do lica za koje se sumnjalo da je pomagač i protiv njega se vodio postupak. U prvostepenoj presudi to lice je osuđeno, pa se žalilo

Apelacionom sudu, koji je predmet ponovo vratio u Osnovni sud u Prokuplju i na kraju ga je sudija
Osnovnog suda u Prokuplju Slavoljub Miletić oslobodio.

– Ja ne mogu da dođem sebi. Ovo je strašno. Umalo da me ubiju, a pomagač oslobođen, iako je rekao da su lica koja su me tukla upoznao u kafani. Znači, ipak ih je znao i sa njima se dogovarao. Ne znam zaista kako da se ponašam i šta da radim. Ovakvom presudom, samo se otvara mogućnost da svako dođe kod svakog kući, da ga bije i pljačka- očajan je Atanasković nakon presude.

Još se ne zna ko ga je tukao i oteo mu novac

Ono što je najzanimljivije je da se još uvek ne zna, posle tri godine, ko je tukao Atanaskovića i oteo mu novac koji je u tom trenutku imao u torbici.

Njega su napala lica ispred njegove kuće u momentu kada je izlazio iz nje. Imali su maske na licima.

To se dogodilo usred dana i da nije bilo njegove supruge Gorice koja je istrčala iz kuće, jer je čula galamu, ko zna da li bi Atanasković ostao živ. Zbog ozbiljnosti povreda koje je zadobio hitno je tada prebačen u niški Klinički centar na lečenje.

Sumnjalo se da je Atanasković praćen, jer mu je ranije nestao ključ od kuće, a kuče otrovano. Sve se završilo ovim napadaom usred dana, a počinioci i dalje nisu pronađeni. Sada je i pomagač oslobođen.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs