Preokret! Selektor Piksi prvo otpisao Babića, pa ga naknadno pozvao

od strane | mar 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Srpski fudbaler Srđan Babić dobio je naknadni poziv da se priključi reprezentaciji za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom.

Selektor „orlova“ Dragan Stojković Piksi je navodno, kako prenose beogradski mediji, naknadno pozvao štopera Spartaka iz Moskve da se priključi reprezentaciji. 

Ovo je neočekivano, s obzirom da je tokom današnjeg dana šef stručnog štaba reprezentacije Srbije objavio konačan spisak igrača za predstojeće utakmice, a na njemu nije bilo Babića, koji je prethodno bio na širem spisku igrača. 

Međutim, situacija se promenila u popodnevnim časovima i navodno Fudbalski savez Srbije je već obavestio moskovski klub da će se iskusni štoper priključiti saigračima na okupljanju u Staroj Pazovi 18. marta. 

Piksi je ranije danas saopštio spisak igrača za mečeve protiv Rusije i Kirpa, a pored Babić sa spiska su otpali mladi Jan Karlo Simić, Nemanja Maksimović, Filip Mladenović i Petar Ratkov. 

Reprezentacija Srbije će prvo 21. marta odmeriti snage protiv Rusije u Moskvi, a potom četiri dana kasnije igraju sa Kiprom u Larnaki.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs