Preminuo poznati glumac! Zvezda filma „Skarfejs“, umrla u 83. godini!

od strane | avg 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Zvezda filma „Scarface“ i serije „Breaking bad“, Mark Margolis, preminuo je u četvrtak u 83. godini u bolnici u Njujorku.

Glumac je, prema njegovim rečima, kratko bolovao i na kraju je preminuo, a sve vreme je uz njega bila njegova supruga Žaklin, kao i naslednik.

Vest je potvrdio njegov sin, izvršni direktor „Knitting Factory Entertainment“ Morgan Margolis.

Mark je igrao u preko sto filmova i serija, a najpoznatiji je po ulozi Alberto The Shadow u filmu „Scarface“. Igrao je i Hektora Salamanka u seriji „Breaking bad“, kao i u „Better Call Saul“.

Margolis je rođen u Filadelfiji, Pensilvaniji, 26. novembra 1939. godine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs