Preminuo najomraženiji fudbaler i trener! Ima veze sa Sitijem, a život mu se ugasio u zatvoru!

od strane | sep 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivši fudbalski radnik, Beri Benel, preminuo je u 70. godini u zatvoru Litlhej.

Reč je o nekadašnjem treneru Aleksandra Krou i skautu Mančester sitija.

Zatvorenik Beri Benel umro je u Litlheju 16. septembra 2023. godine. Kao i pri svakom smrtnom slučaju, njegova smrt će biti istražena – navedeno je u saopštenju.

Inače, Benel ima užasnu prošlost iza sebe. On je 2018. godine pravosnažno je osuđen na 30 godina u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja više od deset dečaka. Nad njima je počinio najmanje 50 seksualnih prekršaja.

Benela je sudija Klement Goldstoun tokom čitanja presude okarakterisao kao „reinkarnaciju đavola“, dok su njegova dela opisana kao „zlostavljanje dece na industrijskom nivou“.

Potom mu je 2020. godine na kaznu dodato još četiri godine zatvora, ispostavilo se da je broj mališana porastao na 22.

Prvi slučaj zabeležen je 16. novembra 2016. godine, kada je Endi Vudvard, kog je Benel trenirao u Aleksandri, otkrio da je kao dečak tokom 1980-ih bio zlostavljan od strane Benela, da bi potom je isto tvrdio i Stiv Volters, nakon toga su 23. novembra istupili i Dejvid Vajt i Pol stjuart, nekadašnji fudbaleri Mančester sitija.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs