Pomirili se Aleks i Car! Nikolićeva se pohvalila na društvenim mrežama, evo kako provode vreme!

od strane | avg 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivši rijaliti učesnici, Aleksandra Nikolić i Filip Car, dali su svojoj vezi još jednu šansu, pa odlučili da nadomeste sve propušteno.

Aleksandra je otišla kod Filipa u Crikvenicu, a sve probleme su rešili i zvanično se pomirili. Sada su otišli na večeru i to isto pomirenje proslavili, a Nikolićeva se odmah javno pohvalila.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Po svemu sudeći, Aleksandra i Filip se više neće razdvajati, s obzirom na to da se Car žalio na njenu nepažnju i jasno je stavio Nikolićevoj do znanja da ne želi vezu na daljinu, pa nije isključeno da je Aleksandra već isplanirala selidbu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Aleksandra je u svom jučerašnjem lajvu otkrila kako je izgubila verenički prsten, a da li će večeras dobiti nov, ostaje nam da ispratimo na njenom Instagram profilu. Svi se pitaju kada će Aleks i Car stati na ludi kamen, s obzirom da se veridba desila još tokom „Zadruge 6“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs