Pol Pogba ponovo pao na testu! Evo kolika mu kazna preti!

od strane | okt 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaler Juventusa suočava se sa žestokom suspenzijom.

Ni iz drugog puta Pol Pogba (30) nije uspeo da dokaže da nije uzimao nedozvoljena sredstva, naprotiv! Francuski reprezentativac danas je podvrgnut još jednom doping testiranju i opet je pao, kao i 20. avgusta!

Njegov uzorak bio je ponovo pozitivan na sintetički testosteron, što znači da se visoki vezista suočava sa žestokom kaznom.

Kako prenose italijanski mediji, Pogbu sada očekuje sudska procedura, saslušanje, a potom i zvanična presuda. Ukoliko se utvrdi da je kriv za doping, odnosno da je on svesno i na svoju ruku koristio testosteron, mogao bi da bude suspendovan i do četiri godine iz fudbala.

http://

🚨 BREAKING: Paul Pogba has tested doping positive also to backup sample today.

🇫🇷 Juventus will now decide how to proceed with his contract as Pogba faces risk of long-term ban. pic.twitter.com/SzLedWaTey

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 6, 2023

Nekadašnji prvotimac Mančester junajteda ima sedam dana da sa svojim advokatskim timom pripremi odbranu, pre nego što zvanično bude dao izjavu istražnim organima. Njegovo pojavljivanje pred sudom očekuje se u roku od naredne dve do četiri nedelje.

Kada je reč o Juventusu, sa kojim iskusni as ima ugovor do leta 2026. godine, odluka je na klubu iz Torina. Na Apeninima se uveliko spekuliše da čelnici „stare dame“ razmatraju raskid saradnje sa Pogbom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs