Pojavila se fotografija Anabele Atijas iz izbegličkog kampa! Majka je bila primorana da je pošalje daleko iz Srbije (FOTO)

od strane | okt 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na Instagramu se pojavila Anabelina fotografija iz izbegličkog kampa u Švedskoj gde je proslavila svoj 18. rođendan.

Pevačica Anabela Atijas nikada nije krila da je imala veoma teško detinjstvo. Iako su se njeni roditelji mnogo voleli, vremenom se ta ljubav ugasila, nakon čega je usledio razvod braka, zbog čega je Anabela bila prinuđena da svoj 18. rođendan provede daleko od svoje porodice. 

Na Instagramu se sada pojavila Anabelina fotografija, koja je nastala za vreme njenog boravka u izbegličkom kampu u Švedskoj. 

– Anabela Đogani na proslavi svog 18. rođendana – pisalo je u opisu, a i sama Anabela je prokomentarisala pomenutu fotografiju:

– Izbeglički kamp u Švedskoj 1992. godina.

Anabela je jednom prilikom ispričala kako je majka htela da je skloni iz Srbije, zbog čega je ona otišla u izbeglički kamp sa samo 17 godina.

– Mami je bila velika želja da me skloni odavde jer u Srbiji u to vreme nije bilo nimalo naivno pogotovo za devojku kao što sam bila ja od 17 godina. Svoj 18. rođendan sam dočekala u izbegličkom kampu u Treleborgu. Nekih dva dana po dolasku je bio moj rođendan – prisetila se Anabela .

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je otkrila kakve je uspomene vezuju za taj period. 

– Kada se setim, obuzme me tegoba neka i neko sivilo. Nije tamo ništa bilo loše, sve su skockali, sobe su bile prelepe, ali jednostavno duša je bila prazna, nedostajali su nam naši voljeni – pričala je Anabela kroz suze.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs