Poginule majka i supuga vlasnika stana! Otkriven i mogući uzrok požara u Kragujevcu! (FOTO)

od strane | okt 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U požaru koji je večeras izbio na Lepeničkom bulevaru, pored hotela u Kragujevcu poginule su majka i supruga vlasnika stana.

Prema nezvaničnim informacijama u stanu je bila isključena struja, a mogući uzrok požara je sveća.

Lekari se bore za život vlasnika stana, majka je prema nepotvrđenim informacijama bila nepokretna.

Vatra je buknula u jednom od stanova na vrhu zgrade, a plamen je kuljao kroz prozore i gutao spratove.

Vatrogasci su ispred stana pronašli muškarca s povredama, koji takođe živi u tom stanu, koji je prevezen u Klinički centar u Kragujevcu.

Uzrok za sada nije poznat, a gašen je i spolja i iznutra.

Za gašenje spolja, angažovano je specijalizovano vozilo s korpom.

Požar je ugašen za 15 minuta od dolaska vatrogasaca, a u akciju same evakuacije stanara učestvovalo je 20 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila i četiri ekipe Hitne pomoći.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Džet set

Estrada

Kiki Lesendrić na press konferenciji najavio koncert „Pilota“ u MTS Dvorani!

Poznati pop- rok sastav Kiki Lesendrić i Piloti održaće koncert u beogradskoj mts Dvorani 03. novembra, čime će zaokružiti svoje postojanje na muzičkoj sceni nešto više od 40 godina i istovremeno predstaviti i novi album “Mali tragovi na nebu”. Tim povodom danas se vođa benda Kiki Lesendrić obratio novinarima na press konferenciji u baru Lisabon u mts Dvorani.

Opširnije

Izvor: Informer.rs