Počinje borba protiv saobraćajne gužve! Električni trotineti „za svakoga“ osvanuli na Novom Beogradu (FOTO)

od strane | sep 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Stanovnici Novog Beograda imaće jednu mogućnost više da lakše i brže stignu na posao ili neko drugo odredište uprkos saobraćajnoj gužvi.

Naime, dugo najavljivana akcija sa postavljanjem električnih trotineta „za svakoga“ i „svuda po gradu“ počela je da se sprovodi u delo.

Foto: Piki

 

Za početak oni su raspoređeni po ulicama Novog Beograda i očekuje se detaljno uputstvo za njihovo korišćenje.

Foto: Piki

 

Ipak ono što se već sada zna, jeste da su svi oni snabdeveni GPRS uređajem preko kojeg će se uvek znati gde se nalaze u trenutku kada ih korisnik po dolasku na željenu lokaciju ostavi ili prepusti nekom drugom.

Foto: Piki

 

Masovna upotreba električnih trotineta mogla bi da reši saobraćajni kolaps u prestonici i smanji eventualno zagađenje, ili napravi još veći haos.?!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs