Po ovome ste poznati u celom svetu! Bajaga na „Roštiljijadi“ priznao da srpski rok još uvek živi!

od strane | avg 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Drugo veče „Roštiljijade“ u Leskovcu bilo je rezervisano za koncert Momčila Bajagića Bajage i instruktora koji su svojim hitovima iz nekih lepših vremena podsetili publiku da srpski rok još uvek živi.

Bajaga i instruktori koncert su započeli pesmom „Sa druge strane jastuka”, a potom su se ređali hitovi kao što su „Muzika na struju“, „Plafi safir“, “Od bižuterije do ćilibara”, “Ja moram da pijem da zaboravim”, “Život je nekad siv nekad žut” a posebu ovaciju publike izazvala je numera “Verujem, ne verujem”, kao i legendarna pesma “Zažmuri”.

Foto: Privatna arhiva

 

– Nastupam u Leskovcu ponovo posle 13 godina, a prvi put na „Roštiljijadi“, manifestacija po kojoj ste poznati u celom svetu. Na koncertu ćemo još jednom dokazati da srpski rok još uvek živi – rekao je Bajaga.

Foto: Privatna arhiva

 

Bajagini instruktori i on sledeće godine proslaviće 40 godina na muzičkoj sceni, a tim povodom Momčilo je najavio i novi album.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs