Pas uskočio u fontanu i nije hteo da izađe! Vlasnica je pokušala da ga izvuče napolje (VIDEO)

od strane | avg 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U španskom gradu Orensu pas je uživao u vodi u fontani, a njegova vlasnica se našla na mukama.

Neki psi obožavaju da plivaju, pa koriste svaki trenutak da uđu u vodu. Tako je ženka Vela u španskom gradu Orensu uskočila u fontanu i skakala po vodi, odlično se zabavljajući. 

Pas se verovatno pitao zašto mu se drugi ljudi ne pridruže. Njegova vlasnica je pokušala da ga uhvati za ogrlicu dok je on bio u njenoj blizini, ali nije uspela. Pas je, naime, shvatio da bi to značio kraj zabave, pa je nastavio da trči po fontani izbegavajući vlasnicu.  

Devojka je, videvši da nema nikoga, skočila u fontanu i izvukla svog psa.

Ona je zaključila da je dovoljno izvući psa iz fontane i da se on u nju neće vratiti. 

Ali pas je iskoristio to što vlasnica nije dovoljno dobro uhvatila ogrlicu, pa je skočio nazad u fontanu, na oduševljenje svih koji su gledali.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs