Partizan dovodi zver! Ovako zakucava nova meta crno-belih! (VIDEO)

od strane | avg 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Košarkaški klub Partizan naciljao je novo pojačanje, a to bi mogao da bude iskusni NBA as Terens Ros (32)!

Crno-beli su ovog leta već angažovali Mateuša Ponitku, Ognjena Jaramaza, Pi-Džej Doužera i Frenka Kaminskog, a peto pojačanje mogao bi da bude Terens Ros.

Foto: EPA

 

Reč je o prekaljenom NBA asu koji igra na pozicijama beka i krila i koji je tokom karijere bio i ostao poznat po fantastičnim zakucavanjima. To mu je, na neki način, i zaštitni znak tokom dugogodišnje karijere.

Ros je NBA karijeru započeo u Torontu, u čijem dresu je slavio na takmičenju u zakucavanjima 2013. godine. Pobedničko je izveo u dresu Vinsa Kartera, a evo kako je to sve izgledalo.

Taj trend nastavio je i u drugim ekipama. Nakon Toronta nosio je dres Orlanda, gde je takođe dizao publiku na noge posterizovanjem rivala. Poslednji klub u NBA ligi bio mu je Finiks, a evo nekih od njegovih najboljih zakucavanja u NBA ligi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs