Palma saopštio lepe vesti

od strane | okt 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, saopštio je lepe vesti da je grad iz sopstvenih sredstava finansirao izgradnju teniskog kompleksa u iznosu od 13,5 miliona dinara

Ovom gradu su nedostajali teniski tereni, a pošto u Srbiji deca vole da igraju tenis i imaju ko da im bude idol, a to je  Novak Đoković, odlučili smo se za izgradnju teniskog kompleksa koji u svojim sadržajima ima tri terena, izgrađena po svim propisima i medjunarodnim teniskim standardima – izjavio je na otvaranju teniskih terena u Jagodini Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina.  Marković je napomenuo da se na novosagrađenim terenima mogu igrati i domaća i strana takmičenja.

Foto: Informer

 

Boriću se da grad Jagodina i ovi tereni  uđu u teniski kalendar takmičenja. U sklopu teniskog kompleksa nalazi se i teniska kuća koja pored smeštajnih kapaciteta ima i restoran. Sve to je u blizini Akva parka, Zoološkog vrta i Muzeja voštanih figura tako da budućim takmičarima koji dolaze iz Srbije ili inostranstva neće biti dosadno da provode vreme u Jagodini. Izgradnja terena košta 13,5 miliona dinara  i to je grad obezbedio iz sopstvenih sredstava. Većinu radova izvodio je Jagodinski sportski savez,  tako da se uštedelo dosta para – rekao je Marković.

Foto: Informer

 

Marković je podsetio da je na teritoriji grada Jagodine u skoro svakom selu izgrađen teren za male sportove, da su izgrađena i dva terena sa veštačkom travom, kao i da su svi tereni osvetljeni. Kada su u pitanju seoski fudbalski klubovi on je rekao da više od  90 odsto njih ima završene svlačionice kao i sisteme za polivanje trave, a da priznanje za urađeno odaju fudbalski klubovi koji iz drugih delova Srbije gostuju.

I te terene smo izgradili, sredili iz sopstvenih sredstava, jer kada stvorite uslove, javlja se masovnost koja daje talente – zaključio je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine.

Otvaranju teniskih terena prisustvovali su i sportisti, sportski radnici i funkcioneri lokalne samouprave Grada Jagodine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs