Ovo do sada niste znali! Ovaj poznati denser je otpevao deo Stojinog najvećeg hita

od strane | mar 21, 2024 | Vesti | 0 Komentara

„Bela ciganka“ definitivno je jedna od najpoznatijih pesama Stojanke Novaković, poznatije kao Stoja, a malo ko zna da je u snimanju ovog hita učestvovao i poznati denser, čiji glas možemo čuti u uvodnom delu numere.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja, vlasnica je mnogobrojnih hitova bez kojih se ne može zamisliti nijedan dobar provod.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Stoja važi i za „kraljicu bakšiša“, a energija kojom ova pevačica vlada na sceni definitivno je izdvaja od ostalih estradnih imena.

Jedna od njenih najpoznatijih pesama je „Bela ciganka“, koja je nakon objavljivanja napravila pravi bum na domaćoj muzičkoj sceni.

Foto: ATA Images

 

Upravo u stvaranju ove numere pomogao je poznati denser, Baki B3. On je ispričao da je slučajno došao u studio kada se snimala ta numera, pa je upravo on otpevao uvodni intro za pesmu.

– Ti pustiš pesmu „Bela ciganka“ i na početku se pitaš čiji je to vokal. Ko je ovo? To je moj glas – rekao je Baki u podcastu „Pojačaj bas“ i dodao:

Foto: E-stock

 

Došao sam kod Aleksandra Kobca, Stoja sedi unutra. Kaže mi on „Trebaš mi Baki“. Daj nešto da izmislimo, i tako je nastao taj uvod u pesmu. To vozi, ovo je taj uvod hitični.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs