Otišao sam da spavam, ali znao sam! Moćne reči Alkaraza za Novaka

od strane | sep 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Španski teniser, Karlos Alkaraz, govorio je o Novaku Đokoviću nakon što je u trećem kolu Ju-Es opena opena pobedio Danijela Evansa sa 3:1 u setovima.

Alkaraz je do trijumfa stigao u četiri seta posle 3 sata i 15 minuta, a posle meča progovorio je o svom trenutno najvećem rivalu Novaku Đokoviću.

Podsetimo, Đoković je gubio 2:0 od Lasla Đerea, ipak uspeo je da 

Mladi Španac je odgovorom jasno pokazao kakvo mišljenje ima o Srbinu i koliko poštuje svog starijeg kolegu..

Gledao sam samo prva dva seta, onda sam otišao u krevet. Ali, kada sam otišao, mislio sam da će Novak da se vrati, to je sigurno. Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih u istoriji – rekao je Alkaraz.

Nije se tu zaustavio Karlos Alkaraz, nastavio je da hvali Novaka.

Mislim da je to bio šesti ili sedmi put da se vrati posle 0:2 u setovima. To je ludo. Imati 36 godina i raditi stvari kao neko sa 20 je neverovatno. Morate to da priznate, to je nešto čemu se divim – završio je Alkaraz.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs