Opozicija potpisuje pakt za rušenje Vučića

od strane | sep 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Prozapadna opozicija, odnosno opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta „Srbija protiv nasilja“ danas će potpisati sporazum o rušenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a kojim potvrđuju da ih okuplja mržnja oko šefa naše države

Oni su za potpisivanje pakta odabrali baš dan kada će predsednik Vučić održati govor na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a koji je važan za Srbiju i naš narod na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić u govoru koji će danas održati u UN ukazaće na licemerje u svetu, ogoliće istinu pred svetskim moćnicima, a sve u pokušaju da odbrani i ukaže na poziciju Srbije boreći se za naše nacionalne interese.

Pozivaju se na principe, a principe primenjuju samo kad im odgovara! Kako možete da govorite o suverenitetu i teritorijalnom integritetu kao najvišem principu, a kršite ga i dan-danas na primeru Srbije? Tu kažete da ste to uradili zbog humanitarne katastrofe na KiM? Pa to i Putin kaže za Donbas! – rekao je juče predsednik iz Njujorka i dodao:

Glavna tema mog govora biće principi međunarodnog javnog prava, kao politički veteran želim da ostavim pečat i tim govorom i molim građane Srbije da to poslušaju, biće posle 17 sati, govoriću činjenice, istinu i verujem da se mnogima neće dopasti. Možda ću da govorim i nešto duže, možda će da me prekinu, neki su govorili i duže, njih nisu prekidali – rekao je Vučić i dodao da je popisao sve velike lidere koji su govorili duže, te da će te činjenice iskoristiti ukoliko ga budu prekinuli.

Podsetimo, da opozicija i mediji u vlasništvu Dragana Šolaka na sve načine rade protiv interesa naše zemlje ukazuje i nedavna činjenica da su dok je predsednik imao teške razgovore u Briselu objavili čak 39 negativnih tekstova o njemu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs