Olimpijakos dovodi Majka Džejmsa?

od strane | avg 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Košarkaški klub Olimpijakos želi da napravi tim za osvajanje Evrolige, pa zbog toga želi da dovede iskusnog američkog šutera i člana Monaka Majka Džejmsa (32).

Informaciju je preneo grčki portal „Sport24“, koji piše da aktuelni vicešampion želi da nadomesti odlazak svog najboljeg igrača Saše Vezenkova u NBA ligu. Bugarin je nedavno pojačao Sakramento Kingse, a Džejms, iako ne igra na istoj poziciji, predstavljao bi novog lidera ekipe.

Foto: Starsportphoto©

 

Američki košarkaš igra na pozicijama plejmejkera i beka i važi za jednog od najboljih šutera u Evroligi. Olimpijakos se nada da će uspeti da ga nagovori da promeni sredinu, s obzirom na to da je u Monako nedavno stigla NBA zvezda Kemba Voker i da zbog toga Džejms neće imati bitnu ulogu kao ranije.

Džejms je promenio brojne klubove u Evropi i SAD, a igrao je za Baskoniju, Panatinaikos, Armani, CSKA i Monako, dok je u NBA ligi nastupao za Finiks, Nju Orleans i Bruklin. Osim toga, nadaju se u Pireju da bi Džejmsu bolje bilo u njihovom klubu, jer je nedavno imao nesporazume sa srpskim stručnjakom Sašom Obadovićem, koji predvodi predstavnika Francuske u Evroligi.

Ovaj košarkaš je nedavno imao i zanimljivu konverzaciju sa generalnim direktorom fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdanom Terzićem.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs