Oglasila se Anelina porodica nakon njenog i Stanijinog suočavanja! Doneli odluku koja se Ahmićevoj neće svideti

od strane | okt 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nakon što je došlo do suočavanja između Aneli i Stanije, Sita Ahmić se oglasila i otkrila da njihova porodica više neće komentarisati aktuelna dešavanja koja se tiču Asmina i Aneli.

Sinoć je u Beloj kući došlo do suočavanja između Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević zbog Asmina Durdžića.

Naime, Aneli je Staniji nekoliko puta ponovila da je Asmin patološki lažov, kao i da joj maže oči fejk markiranim stvarima, jer je zapravo u velikim dugovima, kao i da ga čeka zatvorska kazna. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Aneli je takođe Staniji otkrila da je Asmin tražio da je vidi po povratku iz Amerike, gde je bio sa Stanijom, da joj je sve vreme slao poruke, ali i da je ona ovog leta išla na abortus, budući da joj je napravio dete neposredno pre nego što je uplovio u romansu sa njom. Kako je istakla kao dokaz kod kuće ima lekarske izveštaje.

Iako je bila skeptična prema Anelinim tvrdnjama, Stanija nije uspela da sakrije šok na svom licu u prvi mah.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sada se, nakon svih dešavanja oglasila Anelina sestra Sita, koje je otkrila da porodica Ahmić ne želi više ništa da komentariše u vezi celokupne situacije. 

– Trenutno ne mogu da se oglašavam povodom svega toga, jer imamo familijarni dogovor da ne komentarišemo. To će biti tako bar za sada – poručila je Sita.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs