Odgovor na astrološko pitanje za „čupka“

od strane | sep 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pozdrav J, ti si Škorpija sa podznakom u Biku.

Što se tiče ljubavi, period do kraja godine je dobar, stim što mislim da će u intervalu od narednih mesec dana da ti se javljaju osobe koje već poznaješ. Dakle, to je osoba koja je iz prošlosti, ali ne mislim na bivšeg partnera. 

U narednom periodu prijateljstva možeš da pretvaraš u romansu, tako da očekujem zanimljiva dešavanja.

Foto: Shutterstock

 

Od 12. oktobra Mars ulazi u tvoj znak, odnosno Škorpiju, tako da će biti više tenzija, ali i prilika za rasprave. Tada ne treba da uzimaš sve zdravo za govoto. Odnosno, druga polovina oktobra nije najpovoljnija za bilo kakve početke.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs