Obračun u Studentskom gradu na Novom Beogradu! Student nakon svađe izbo kolegu

od strane | sep 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Student (23) iz Svazilenda izboden je nožem noćas oko 2 sata u Studnetskom domu na Novom Beoragdu i sa teškim povredama primljen je u Zemunjsku bolnicu.

Kako saznajemo od izvora u policiji student iz Svazilenda je ranjen nakon svađe i tuče sa kolegom (25) iz Gvineje.

– Za sada nije poznato šta je prethpodilo obračunu dvojcei studenta iz Afrike. Student iz Gvineje koji ejizbo studenta iz Svazilenda je domah uhapšen, dok je ranjeni mladić kolima Hitne pomoći transportovan u bolnicu u Zemunu – kazao je izvor iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama ranjeni student ima ubodnu ranu na stomaku i posekotine na rukama jer je pokušavao da otme sečivo iz ruku napadača. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs