Obezbeđenje uletelo u cik zore u „Elitu 7“, letelo sve po sobi! Bacali sve živo, pa pale pretnje: „U Novom Sadu nećeš nigde pevati“

od strane | sep 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Učesnici rijaliti programa „Elita 7“, Marija Malivuk i David Romano Čuburac rano jutros ušli su u žestok sukob zbog čega je odmah reagovalo obezbeđenje.

Oni su u spavaćoj sobi počeli svađu, gde su jedno drugom bacali posteljinu, a onda je obezbeđenje upalo kako bi sprečilo fizički obračun.

Foto: YouTube prntscreen/Elita 7

 

– Slušaj, sad ću ti j*bati mamu… Ko krade hranu?! Nemoj se sa mnom igrati, debilčino, nemoj sa mnom to da radiš. Budi muško, kao juče kad si me stiskao i stezao. Dabogda ti tako ćerku stezali kao što si ti mene juče! Što me izazivaš? Karlicu sam lomila! Marš napolje, sad ćeš da vidiš s kim se zakačio – vikala je Malivukova u cik zore.

Foto: YouTube prntscreen/Elita 7

 

– Sad ćeš i ti da pakuješ svoje stvari, p**ka ti materina glupa… Šta ćeš ti meni da radiš, šta ćeš sad, smrade mali? U Novom Sadu nećeš više nigde pevati, ni u jedan lokal nećeš ući – pretio je Čuburac.

– Keru, kome ti pretiš?! Čibe! Ženi i ćerki tako pričaj kod kuće, meni ne možeš – nastavila je da se dere Marija, a obezbeđenje je odmah uletelo u kuću „odabranih“, jer je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta.

Verbalni sukob nastavio se i u dvorištu imanja u Šimanovcima, dok su momci iz obezbeđenja sve vreme bili u pripravnosti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs