Novo pojačanje Junajteda ne krije: Na „Old Traford“ je došao samo zbog njega!

od strane | avg 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Danski fudbaler Rasmus Hejlund izjavio je danas da je Kristijan Eriksen jedan od razloga zašto je došao u Mančester Junajted.

Danski napadač je sa novim klubom potpisao ugovor do leta 2028. godine, dok je Atalanti na ime obeštećenja uplaćeno 74 miliona evra, plus devet miliona kroz bonuse.

– Sjajno je što je tu Kristijan Eriksen, on mi je priredio dobrodošlicu. Tokom leta sam sebe je zvao ‘agent Kristijan’. Ne bih da to zvuči kao da je on pregovarao u vezi mogu ugovora, ali me je svakako pitao da li bih želeo da dođem ovde. Rekao mi je da je Mančester junajted zaista željan da me angažuje, jer u klubu misle da sam uzbudljiv igrač – istakao je mladi napadač za klupski sajt.

Dodaje da mu je idol u dečačkim danima bio Kristijano Ronaldo.

– Moj idol je Ronaldo. Otac me je upoznao sa njim kada je igrao za Junajted i pratio sam ga dok je igrao za Real. Dopada mi se njegov mentalitet i to što je uvek gladan golova. Tako je strastven u tome da bude najbolji – zaključio je Hejlund.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs