Nova prevara u Srbiji! Ljudi, nemojte i vama da se desi

od strane | avg 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na Instagram stranici pojavila se objava jedne Beograđanke koja je upozorila ljude na prevaru od strane jedne firme koja prodaje klima-uređaje na koju je ona nasela.

Žena je onlajn htela da kupi klimu, uplatila je novac za nju, ali tek kada je otišla na prijavljenu adresu firme uverila se da ona uopšte ne postoji!

S obzirom na to da nas je pogodio još jedan u nizu tropskih talasa ovog leta mnogi su još uvek u potrazi za klima-uređajima.

– Dana 12. 8. 2023. preko jedne firme poručila klima-uređaj. Na sajtu sam ostavila svoje podatke i preuzela uplatnicu koju sam i uplatila preko e-bankinga. Nakon što je uplata proknjižena dobila sam mejl od navedene firme da uplatim još 60.000 dinara za montažu klima-uređaja – napisala je ona u objavi.

Dodala je i da dodatnu uplatu nije izvršila jer je smatrala da je to previše, a nije ni zahtevala ugradnju.

Foto: printscreen

Upozorenje na prevaru

– Od 12. 8. pokušala sam da stupim u kontakt telefonskim putem sa tom firmom, slala sam mejl firmi, ali odgovora nije bilo. Dana 19. 8. otišla sam u ulicu Milana Vukosa 8 gde je prijavljeno sedište firme, ali tamo nikoga nisam zatekla, a u razgovoru sa stanarima saznala sam da firma ne postoji kod njih u zgradi. Kada sam ušla na sajt da proverim dokle je stigla isporuka kllime videla sam da piše da je ugovor prekinut od strane prodavca – upozorila je žena nakon neprijatnog iskustva.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs