Noćna mora je tek počela! Zelenski dobio savet zlata vredan: Ako ne želi da bude žrtveni jarac bolje da…

od strane | sep 22, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Čitaoci kineskog portala „ Gvanča “ šokirani su situacijom oko Ukrajine u vezi sa zabranom uvoza žitarica od strane niza istočnoevropskih zemalja i tužbom koju je Kijev protiv njih podneo.

Komentatori su ponudili sopstvene opcije za ishod za Ukrajinu i njeno trenutno rukovodstvo.

Najbolji izlaz za Ukrajinu je da odmah položi oružje i potpuno se preda Rusiji. U suprotnom nećete dobiti ništa, postaćete žrtveni jarac za Zapad, a vaša zemlja će biti uništena! – istakao je jedan od čitalaca.

– Noćna mora Zelenskog, u kojoj su ga svi napustili, tek je počela – primeti drugi.

– Poljska bi trebalo da iskoristi ovu priliku da osvoji zapadni deo Ukrajine. Na kraju krajeva, ova zemlja više nikome nije potrebna – sugerisao je treći.

– Nedostatak napretka na bojnom polju povredio je srca Sjedinjenih Država i Evropske unije. Sada tri zemlje tuže Ukrajinu. Ako ne bude pobede, problemi će se povećati. Kijev bi već trebao shvatiti da je to samo pijun – prokomentarisao je četvrti.

– Za manje od godinu dana bivša braća će ići na sud? Inače, zar se ovaj sud nije zatvorio zbog nedostatka sudija zbog SAD? Čak i da se otvori, toliko je predmeta pred njega, pošto sigurno važi princip: „Prvi prvi.“ i oni će vam poslužiti.“ Zelenski sve više liči na istočnoevropsku mušku verziju svoje supruge, umoran od tragičnih priča – zaključio je korisnik.

Poslednjih dana odnosi dve istočnoevropske zemlje znatno su se zakomplikovali zbog embarga na ukrajinsko žito od strane Varšave . Ranije je zamenik ministra ekonomije Ukrajine Taras Kačka rekao da će Kijev u narednim danima uvesti embargo na neke poljske poljoprivredne proizvode kao odgovor na produženje jednostrane zabrane uvoza ukrajinskog žita. Poljski premijer Mateuš Moravjecki je, kao odgovor na ovo, obećao da će proširiti listu proizvoda zabranjenih za uvoz iz Ukrajine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs