Ništa ga neće sprečiti! Pogledajte kako je dečačić uspeo da pobegne iz kreveca (VIDEO)

od strane | jul 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kada deca nešto naume, to i ostvare, a dokaz je i ovaj dečak koji je uspeo sam da pobegne iz kreveca, gurajući ga po sobi.

Mnoga deca ne vole da spavaju popodne ili uopšte da provode vreme u krevecu, a reklo bi se da je ovaj mališan definitivno jedan od njih.

Ostao je bez nadzora, sam u sobi, pa je rešio da primeni svoj „pakleni plan“. Kako ne može tek tako da izađe iz kreveca, smislio je bezbolniji način.

Prvo se nogom odgurnuo od zida, a potom mic po mic, približavao drugom krevetu. 

Kada je bio skroz blizu kreveta, samo se prevrnuo preko ogradice i pao na mekani dušek. A onda sledi njegov genijalan potez – u želji da prikrije dokaze i način na koji je uspeo da se „oslobodi“, vratio se do kreveca i odgurnuo ga nazad do zida, gde je i stajao, a potom lagano išetao iz sobe. 

Kako je to izgledalo, pogledajte su snimku sa početka teksta. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs