Nikola Grujić verio bivšu zadrugarku! Svi su mislili da je u pitanju Milica Veselinović, a sada se oglasila njegova buduća žena

od strane | sep 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nikola Grujić Gruja verio svoju izabranicu Milenu Mimu Šarac, koju je zavoleo u „Zadruzi“

Mima nije htela da priča o Gruju, niti da odaje detalje vezane za njihov odnos, ali je jedan detalj odao.

– Ne znam šta da vam kažem, nemojte ništa da me pitate… Možda ću moći da pričam za koji dan, ne bih sada ništa otkrivala. Sve što mogu da kažem je da sam bez teksta, da sam ostala bez reči i da sam presrećna – rekla je Mima za Pink.rs.

Podsetimo, Ivana i Mima su se zavolelu i rijalitiju i tada je Gruja zbog nove ljubavi ostavio svoju suprugu Ljiljanu, s kojom ima dvoje dece.

Nikolina i Milenina veza obeležena je turbulentnim svađama i medijskim prepucavanjem, a onda su se pomirili i pritajili.

Odlučili su da svoju intimu ne dele s javnošću, a u međuvremenu su, po svemu sudeći, uspeli da „stanu na noge“ i poželeli da svoju ljubav krunišu brakom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs