Ni Ana nije odolela Barbi trendu! Srpska teniserka očarala fanove (FOTO)

od strane | avg 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivša srpska teniserka u roze kombinaciji ispratila barbi trend.

Za svega nekoliko dana emitofanja filmsko ostvarenje „Barbie“ oduševila je planetu. Ponovo su u trendu jarko ružičaste boje, visoke platforme i veseli printovi pa se sve češće najuticajniji ljudi iz sveta muzike, filma, a sada iz sporta odlučuju upravo za takve kombinacije. 

„Barbie trendu“ nije odolela ni slavna srpska teniserka Ana Ivanović koja je na svom Instagramu podelila fotografiju u kompletno ružičastoj kombinaciji. 

„Uskočila sam u taj Barbi trend“, napisala je Ana Ivanović. 

Izazvalo je to burne reakcije na društvenim mrežama, a gotovo svi fanovi oduševljeni su izgledom bivše grend slem šampionke koja se nedavno porodila po treći put. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs