„Nemam čega da se stidim!“ Nikolija o negativnim komentarima koje dobija, progovorila i o ćerkicama

od strane | avg 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nikolija Jovanović osvrnula se na negativne komentare koje dobija, a spomenula je i ćerkice koje je dobila u vezi sa kolegom Reljom Popovićem.

Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dečiju muziku – objasnila je pevačica.

Javni posao i uloga majke traže mnogo odricanja, međutim, Nikolija ne smatra da to treba podvesti pod kategoriju „teškog“.

Foto: ATAIMAGES

 

Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtevno uskladiti dečje i naše obaveze, ne volim da spajam te dve reči. Pre svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem: „Pa, vi ne znate da napravite hit“. Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svetlosti putuju – iskrena je Jovanovićeva za Stori.

Foto: ATAIMAGES

 

Važi za jaku ženu koja uvek zna šta želi, ali uvažava i mišljenja svog dragog.

Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila – rekla je pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs