Neće više da pravi iste greške! Mensur priznao šta devojka mora da ima da bi stupio u vezu sa njom

od strane | avg 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mensur je istakao da je spreman za ovu sezonu rijalitija, jer je godinama radio na sebi i da je dosta sazreo u odnosu na svoje prethodno učešće.

Na današnjem sistematskom pregledu koji je neophodan pred ulazak u „Elitu“, pojavio se bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić.

Mensur je za medije otkrio svoje planove za ovu sezonu rijalitija, kao i šta mora da ima devojka da bi uplovio sa njom u vezu. 

Tokom „Zadruge 5“ si dolazio u česte sukobe sa Filipom Carem, možda nisi ispratio ali Janjuš i on nisu više dobri pa kako gledaš na njihovo prijateljstvo?

– Baš me čudi da nisu dobri i da se ne druže aktivno (smeh). Mnoga sam viši očekivao od tog prijateljstva ali dobro. Janjuša gotivim jer je veoma interesantna ličnost, ima kvalitete i harizmatičan je, a za Filipa nemam komentar.

Mnogi komentarišu da će se na istom mestu naći dva bivša dečka Maje Marinković, ti i Janjuš! Kako gledaš na te komentare i u kakvom si odnosu sa Majom?

– Janjuš joj jeste bivši dečko, a ja sam Majin bivši drugar. U dobrim smo odnosima svakako, nikada nismo imali neke nesuglasice i tu nema problema.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Šta ćeš nam novo pokazati?

– Imamo još dva dana, pa se vidimo tamo, biće jako interesantno i uzbudljivo!

Neko si ko razmišlja o svakom detalju, imaš li ove godine neki plan, ne mora biti taktika ili nešto čega ćeš sebe poštedeti ovog puta?

– Ja generalno vodim računa o sebi, a što se tih taktika tiče, to nikada nisam imao. I kada pogrešim, pogrešim svesno, ima raznoraznih mojih strana. Potrudiću se da se poštedim sebe u zdravstvenom smislu, da se ne nerviram .

Šta ti se u životu promenilo od „Zadruge 4“ do danas?

– Sazreo sam i generalno godinama to dolazi sve na svoje. Godine te čine iskusnijim i zrelijim.

Šta je sa devojkama? Mnogo njih reklo da si njihov tip!

– Slobodan sam. Verujem da su to rekle i ja bih na njihovom mestu isto rekao (smeh). Umem da se ponašam i da se nosim sa tim, hvala svakako svima na lepim rečima.

Foto: Instagram printscreen

 

Šta mora da ima neka devojka da bi mogao da joj se prepustiš? Ispratili smo da si se „opekao“ par puta!

– Mora da ima 1.000.000 evra u kešu (smeh). Stvarno ne razmišljam šta mora da ima jer mi to nije fokus trenutno, ali generalno treba da bude zrela. Ne želim da kažem da ništa neće biti u rijalitiju, to ostavljam životu da odluči!

Šta bi poručio devojkama koje ulaze u „Elitu“?

– Srećno! Svu sreću želim svim učesnicima „Elite“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs