Narkomanima dozvoljeno nošenje oružja! Ludilo u Americi, ko će sada smeti da šeta ulicama?!

od strane | avg 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sud u američkoj saveznoj državi Misisipi doneo je odluku da je neustavan savezni zakon kojim je korisnicima ilegalnih droga zabranjeno da poseduju vatreno oružje.

Tročlano sudsko veće 5. Okružnog apelacionog suda u Nju Orleansu zaključilo je da je zakonom prekršeno pravo jednog muškarca iz Misisipija da „drži i nosi oružje“, bazirano na Drugom amandmanu Ustava SAD, prenosi Rojters.

Reč je Patriku Danijelsu, koji je osuđen nakon što je policija u njegovom vozilu pronašla pištolj i poluautomatsku pušku zajedno sa opušcima od marihuane.

On je bio osuđen na skoro četiri godine zatvora. Sud u Misisipiju je svoju odluku bazirao na presudi Vrhovnog suda SAD od prošle godine kojom je zaštićeno pravo pojedinca da nosi pištolj u javnosti radi samoodbrane.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs