Napravite 2 sasvim nove bluze, od jedne košulje! Nema sečenja i krojenja, već vam treba samo obično kanapče (VIDEO)

od strane | sep 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uzmite vašu laganu košulju, provucite kanapče kroz rukave i dobićete dve sasvim nove bluze.

Opšte je poznato da većina žena voli da ide u kupovinu nove odeće, ali nekada to zaista nije potrebno. Naročito ukoliko od jedne vaše stare košulje, za tren oka možete da dobijete sasvim novu bluzu, tačnije njih dve. 

Odmah da vas obradujemo da ovde ne mislimo ni na kakvo šijenje, krojenje i tome slično, već bukvalno „pretvaranje“ jednog odevnog komada u drugi. 

Sigurno se već sad pitate kako to da postignete, a odgovor je pomoću kanapčića ili neke jače trake.

Traku provucite kroz rukave od košulje, a potom je vežite oko vrata. Donji deo zavežite iza leđa, upašite u pantalone ili suknju i spremne ste za polazak. 

Nameštanjem rukava, dobićete drugačiju kragnu, a samim tim i takoreći drugu bluzu. 

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs