Napravili svadbu od milion evra, a gosti donosili prazne koverte! Supruga Darka Lazića otkrila nepoznate detalje venčanja

od strane | okt 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevač Darko Lazić je nedavno oženio verenicu Katarinu, koja je sad otkrila i koji je omiljeni poklon koji su dobili na svadbi.

Pevač Darko Lazić je u avgustu ove godine oženio izabranicu Katarinu, a venčanje o kojem se govorilo mesecima unapred, navodno je koštalo milion evra.

Foto: Informer

 

Automobil kojim je Darko išao po Katarinu košta preko 300.000 evra, na svadbu je došao veliki broj ličnosti iz javnog života, pa i Darkova bivša žena Ana Sević, a sada je Katarina otkrila i kakve su poklone dobijali.

Foto: G.T.

 

-Najlepši poklon je bila jedna slika naša, koja je ručno oslikana, a najneobičniji je, verovali ili ne, prazna koverta. Pozdravljam one koji su nam donosili prazne koverte, jako sam se iznenadila – rekla je Darkova Katarina za „Red“. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs