„Najtužnija svadba ikada, ispred sale odzvanjali jauci“, poznata pevačica progovorila o svadbi koju je prekinula strašna tragedija

od strane | jul 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica koja se takmičila u emisiji „Nikad nije kasno“, Mirjana Mima Bažalac sada je ispričala detalje sa svadbe na kojoj je nedavno pevala, a koju je prekinula strašna tragedija. Kako je Mima otkrila, pevala je na slavlju, a onda su i mladenci i njihova rodbina iste večeri zavijeni u crno.

Kako je Mima ispričala, tragedija se dogodila prošle godine u Priboju, a svedok nesrećnog dana bila je Grandova pevačica Mirjana Bažalac koja od šoka dugo nije mogla da dođe k sebi.

– Prvi put u životu sam doživela da se veselje prekine, a pevam ravno 30 godina! – započela je priču Mima za Grand i opisala šta se dešavalo neposredno pred tragediju.

– U početku je sve delovalo normalno, svadba kao svadba. Mladenci divni, a ni narod nije sedao, svi su igrali sve vreme. Radno vreme muzičara je bilo do ponoći i sve je išlo kako treba. Prošla je torta, vatromet i ostalo je još malo da se svira i veseli… Ali negde sat vremena pred kraj otišla sam do toaleta, a kad se vratila zatekao me je jeziv prizor.

Pevačica priznaje da joj tada ništa nije bilo jasno i da je sve vreme pokušavala da shvati šta se dešava. Skoro sve zvanice su izletele iz sale, a ono malo što je ostalo bilo je u šoku i u suzama.

Foto: Instagram prntscreen/mimabazalac

 

– Na metar od mene stajala je starija gospođa koja mi je pre toga naručila pesmu i kaže mi kroz suze „Ipak mi nećete pevati Zlatiborske zore“. Ništa nisam shvatila, čak nisam čula ni da muzika više ne svira. Uhvatila sam je za ruku i rekla joj:“Verujem da žurite, ali evo, ići će pesma odmah“, na šta mi je odgovorila: „Neće dušo, nema više ni muzike, ni veselja. Barjaktar nam je poginuo na 500 metara odavde“- ispričala je pevačica i dodala da za tri decenije muzičke karijere i mnogobrojnih svadbi veći šok i tugu nije doživela.

– Samo sam sela na neki kanabe koji je bio tu u holu, oduzeta. Nikada ovo nisam doživela u životu, stvarno je bilo jezivo – istakla je i prisetila se trenutka kada je ušla u salu u kojoj se pre toga slavilo. 

Foto: YouTube prntscreen/Grand magazin

 

– Nije bilo nikog osim muzičara, samo muk i tišina, poneki uzdisaj konobara i jauci ispred sale. Strašno, dečko je bio ’94. godište, život je bio ispred njega. Stvarno velika tuga – rekla je u neverici.

Ni posle deset meseci od tragedije Mima ne može da zaboravi scenu u sali i ispred nje. A za sve krivi alkohol.

Ono što joj posebno smeta jeste omladina koja nakon konzumiranja alkohola sedne u auto i vozi.

– Mislim da je rešenje prosto i jednostavno. Ili taksi ili pojačana kontrola policije. Nema milion sala za proslave, zna se gde su veselja i policija bi morala da ima patrole na 50 metara sa obe strane i to je to. Ko nije u stanju da vozi, isključe ga i bar neki život bude spašen. A ovako eto…tuga – zaključila je Mima za Grand.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs