Naježili smo se! Mitrović o momentu kada je Zvezda povela (VIDEO)

od strane | sep 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaler Crvene zvezde, Stefan Mitrović nakon poraza od Mančester sitija reuzultatom 3:1 izjavio je da je tim dao sve od sebe.

Na početku Mitrović je izjavio da je očekivao da će Siti da igra dobro, ali da su on i saigrači dali od 200 odsto od sebe.

Očekivali smo da će Mančester siti da igra ovako, borili smo se, dali smo 200 odsto od sebe, mnogo mi je krivo što smo primili gol na početku drugog poluvrmena, ali ona su najbolja ekipa na sveta, a mi možemo da izvučemo pouke – rekao je Stefan Mitrović.

Nakon toga je objasnio momenat dok su igrači čekali VAR da potvrdi gol Osmana Bukarija.

Naježili smo se dok smo čekali taj VAR, da povedeš na „Itihadu“ to je neverovatno –  istakao je on.

Na kraju je pomenuo „večiti derbi“ koji je na programu 27. septembra.

Idemo na derbi sa dosta sampouzdanja, idemo da pobedimo. Mnogo nam znači podrška navijača, vratićemo im to na derbiju – završio je Stefan Mitrović.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs