Muškarac izrešetan u stanu u Zaplanjskoj ulici podlegao povredama! Na njega ispaljeno sedam hitaca!

od strane | avg 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U njega je, kako se sumnja, prošle nedelje sedam hitaca ispalio Ivan N. (49), koji je i uhapšen

Mihajlo Č. (51), koji je 25. jula ranjen sa više hitaca u stanu u Zaplanjskoj ulici, danas je podlegao povredama.

U njega je, kako se sumnja, prošle nedelje sedam hitaca ispalio Ivan N. (49), koji je i uhapšen.

Sumnja se da je Ivan, u cilju osvete zbog povrede ruke koju je zadobio pre oko godinu dana, a za koju je Mihajla Č. smatrao odgovornim prvo 24. jula upao u Mihajlov stan i na krevet ćebe i zapalio časopis.

Prethodno je posmatrao stan i čekao da Mihajlo napusti objekat kako bi ušao.

Sledećeg dana oko 10.20 časova, kako se sumnja, Ivan N. je došao do stana u kojem je Mihajlo Č. živeo i pozivao ga da mu otvori, što oštećeni nije uradio, pa je osumnjičeni nasilno otvorio vrata gde je iz pištolja marke u pravcu oštećenog, koji se nalazio u predsoblju stana, ispalio više projektila nanevši mu na taj način teške telesne povrede opasne po život.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs