Mrkela spušta loptu: Bili smo bliži pobedi, ne zameram ništa igračima

od strane | okt 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sportski direktor Crvene zvezde kaže da je imalo šta da se vidi od beogradske ekipe

Zvezda nije uspela da savlada Jang bojs, odigrala je samo 2:2 na svom stadionu u 2. kolu Lige šampiona i to u meču koji je maltene morala da dobije. Ipak, prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, igračima nema šta da zameri jer su dali sve od sebe.

Iskusni funkcioner je u izjavi za „Mocart sport“ poručio da je zadovoljan izdanjem pojačanja, ali ne i rezultatom, koji je, kako je i sam priznao, ipak realan.

Foto: Starsportphoto

 

– Rezultat je realan, bilo je perioda dobre igre oba tima, prvo smo mi vodili, pa su oni. Bilo je trenutaka kada sam mislio da je Jang Bojs dosta bolji, a onda posle drugog gola njihovog zaigrali smo stvarno dobro, izjednačili, mogli smo i da pobedimo – ističe Mrkela.

Kaže da će tek na kraju grupne faze moći da oceni da li je ovaj bod dobar ili ne za Crvenu zvezdu.

– To da li sam zadovoljan ili nisam znaćemo na kraju takmičenja. Odnosno, da li ćemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. I dalje smo u igri, u ravni sa Jang Bojsom, čekaju nas još četiri utakmice, mislim da kako takmičenje bude odmicalo da ćemo biti sve bolji – dodaje on.

Naglašava Mrkela da će analizirati u klubu zašto Zvezda prima golove odmah po izlasku na teren u drugom poluvremenu, što je bio slučaj i u Mančesteru protiv Sitija.

– Moraćemo da analiziramo te situacije, na stručnom štabu je da vidi zašto je to tako. Činjenica je da se to desilo na obe utakmice i to treba primiti k znanju – dodaje on.

Zadovoljan je izdanjem Nasera Đige, uprkos skrivljenom penalu, kao i partijom strelca prvog gola Šerifa Ndiajea.

– Znate kako, preterano je ako nekog ocenjujete posle dve utakmice. Ne bih da koristim grube reči… Endijaje je i protiv Mančester Sitija i Radničkog iz Niša odigrao dobre utakmice, večeras je takođe bio dobar. Videlo se da je kvalitetan napadač, bio je stalna opasnost po gol Jang Bojsa – naglašava Mrkela.

Bivši fudbaler smatra da je njegov tim bio bliži trijumfu.

Ne mogu ništa da im zamerim, dali su sve od sebe, kada se podvuče crta bili smo bliži pobedi. To govori i neka statistika, koja pokazuje da smo imali i poneki šut više, da je njihov golman imao odbranu više. To potvrđuje ovo što pričam – zaključuje Mrkela.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs