Moramo da vodimo mudru politiku spajanja i povezivanja! Vučić: Mi trebamo da budemo promoteri saradnje!

od strane | jul 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas otvaranju deonice Auto-puta mira (E-80) Niš-Merošina, a nakon toga se obratio prisutnima i rekao da će to biti jedan od najprometnijih auto-puteva za 20 ili 25 godina.

– Biće ovo jedan od najprometnijih auto-puteva za 20 ili 25 godina. Bin Zaed mi je rekao „nemoj da se ponašaš kao političar, gledaj gde će sin da ti živi za 20 godina“. Zato nam je ovaj put i više nego potreban i zato je od velikog značaja i za napredak Toplice – kaže Vučić i dodaje:

– Ovo znači povezivanje i sa ljudima sa kojima nismo uvek bili prijatelj. Zašto našu višnju ne bismo prodavali bilo gde u svetu, pa najlakše došli do Drača… Neki ljudi od toga izdržavaju porodice. Moramo da budemo promoteri saradnje, da privlačimo ljude, da zarađujemo više i da živimo bolje. Da vodimo mudru politiku spajanja i povezivanja, a ne razdvajanja – podvlači predsednik. 

Moraćemo više investitotra da dovedemo, dodao je predsednik. 

– Ovde je divan narod, Merošinu već računamo u Toplicu. Ovde je divan, ali siromašan narod, i moramo da uložimo više. Ali ne možemo tom brzinom, zato vas molim za jednu vrstu pomoći – rekao je predsednik Žiofreu. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs