Mirotić: Olimpija je idealan klub!

od strane | sep 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novi član Olimpije iz Milana Nikola Mirotić danas je rekao da je to klub u koji igrači žele da dođu i da je po organizaciji najbliži klubovima iz NBA lige.

– Želeo sam klub sa potencijalom da dođe do Fajnal fora Evrolige. Nemamo šta da krijemo jer Olimpija zaslužuje da bude u vrhu Evrope. Razgovarao sam i sa bivšim igračima i dobio samo dobre informacije. Olimpija ima sjajne igrače, iskusne veterane, odličnog trenera, a takođe je i Milano i savršen grad za život, za moju porodicu, za moju decu  – rekao je Mirotić za klupski sajt. 

Bivši reprezentativac Španije ističe da je impresioniran organizacijom kluba. 

– Ovde sam deset dana i već sam impresioniran klubom, kako funkcioniše, koliko ljudi radi da bi vas doveo u poziciju da igrate najbolje. To je nešto najbliže NBA klubu koji sam video u svojoj karijeri. Ovo je klub u koji igrači žele da dođu – dodao je Mirotić.

Mirotić se osvrnuo na ponovnu saradnju sa Etoreom Mesinom, koji mu je bio trener u Realu na početku karijere, navodeći da je Mesina osoba za koju želi da se bori, takmiči i pomaže mu da pobede. 

– Želim da pobedim za njegov tim. Kad sam bio klinac koji je pokušavao da preživi u prvom timu Reala dao mi je šansu. Rekao mi je da vredno radim i da budem spreman za dan kad dođe prilika za igru. Dva meseca kasnije prilika je stigla i od tog trenutka sve je u mojoj karijeri krenulo uzlaznom putanjom. Uvek smo bili u kontaktu, viđali smo se i kad smo bili u NBA. Mislim da je on jedan od dva ili tri najbolja trenera ikada u Evropi. Imao sam osećaj da naš zajednički rad nije završen pa sam srećan što mogu ponovo da sarađujem sa njim – zaključio je 32-godišnji Mirotić.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs