Milojević: Zvezda ne mora da brine za budućnost

od strane | mar 23, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Crvena zvezda ne mora da brine za budućnost, jer ima mnogo kvalitetnih mladih igrača, ocenio je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Ekipa sa „Marakane“ odmerila je večeras snage sa Zenitom (1:0) na „Marakani“ u prijateljskom meču, a okosnicu tima činili su mlađi igrači. Većina njih je na dvojnoj registraciji, pa nastupaju ili za omladince Zvezde ili za Grafičar ili za OFK Beograd. 

Prema Milojevićevim rečima, pokazali su da umeju da nose teren pune „Marakane“.

Foto: Starsportphoto©

 

– Lepa predstava, želeo bih najpre da zahvalim navijačima na divnom ambijentu. Igrali smo protiv renomiranog rivala, šampiona Rusije. Utakmica je bila sadržajna i dobra. Imali smo mnogo mladih igrača, momke iz Grafičara i OFK Beograda. Hvala im na radu i poslušnosti, na svemu što smo uspeli da pripremimo. Osetili su šta znači „Marakana“, igrati pred ovoliko navijača. Mogu da budem ponosan. Baš sam ponosan na tu decu. Na njima je da nastave da rade, pokazali su da ne moramo da brinemo za budućnost – ocenio je Milojević. 

Ovih dana Zvezda je trenirala bez 11 igrača, koji su otišli sa svojim reprezentacijama, mada Milojević očekuje da se vrate do sredine nedelje. Osim toga, Mirko Ivanić je je imao manji zdravstveni problem, ali očekuje se da uskoro bude u pogonu. Trener se nada skorijem povratku štopera Aleksandra Dragovića.

Foto: Starsportphoto

Saldanja i Dragović

– Od srede očekujem dolaske igrača. Drago nam je što imamo toliko reprezentativaca, sa druge strane nam to otežava rad. Očekujem da se sredinom sedmice kompletiramo i potom da se pripremamo za teško gostovanje u Ivanjici. Mirko Ivanić je osetio mali problem. Ništa dramatično. Nismo želeli da rizikujemo. Oporavak Dragovića takođe dobro napreduje. Vrlo brzo ga očekujemo – zaključio je Milojević. 

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs