„Miljana za 15 dana ide u ludnicu!“ Zadrugarka obelodanila da je doneta presuda, Kulićevoj se crno piše (VIDEO)

od strane | okt 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Rijaliti učesnici među sobom su počeli da šire loše vesti koje se tiču Miljane Kulić koja je proteklih dana psihički veoma loše.

Anita je komentarisala sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Markom Janjuševićem Janjušem Miljanu reakciju na Bebicin nastup na „Elitoviziji“.

Foto: printscreen

 

Ona je, kako Anita kaže, bila ljubomorna na njegov nastup, a dok su razgovarali čuli su kako ona pravi haos na imanju i grebe na kapiju.

Foto: Pexels, Aleksandar Jovanović Cile

 

– Miljana se iskompleksirala, nije joj bilo dobro. Gledala sam joj facu, da te ubije – govorila je Anita, a onda je Bebica primetio da Kulićeva grebe na kapiju, jer su zvukovi odzvanjali imanjem.

– Eno je na kapiji, gruva kapiju – rekao je Bebica.

Anita je nakon toga otkrila Janjušu da će Miljana za malo više od mesec dana završiti iza rešetaka, misleći na suđenja koja je ona nedavno imala sa Matorom i Markom Đedovićem.

– Karijera u ludari za 15 dana. Miljana 15. novembra ide u ludnicu, mesec dana na veštačenje, pa u zatvor. Sad je doneta presuda – pričala je Anita svojim cimerima.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs